06.24 Napi események

2010.06.24. 23:01

Jobb híján ma arról fogok írni, milyen emberek is fordulnak/fordultak meg az új munkahelyemen a Kalandparkban. Eddig a prímet a lánybúcsút követő legénybúcsú volt. Lehet írtam róla mindegy, legalább jobban megmaradnak a történtek. 20fő körüli társaság egytől egyig női ruhában, toppban, egyrészes ruciban, miniszoknyában parókában kifestve szőrősmellkassal csodálatos volt. A pesti Auchab-ba is ebben a szerkóban vették meg a védőitalt valami 50-60ezer körüli összegért. 3-4bacardi nemtudom mennyi vodka, rekesz sör, pezsgők stb. Gondolni lehet, jó volt a hangulat. Olykor olykor már sírtam a röhögéstől amit ezek alakítottak. Az egyik AVE MARIA-t énekelt a magasban a másik, Bödöcsöt utánozta hogy "csöpííí, csöpííí gyereide! csöpike! Gyereide! csöpíííííííííí"

 

Mai nap a CKM szerkesztői jelentek meg, én kaptam a megbízást hogy kísérjem őket. Huhh, kimondottan jó csapat volt. Hülyeségből nem volt hiány. Kiváncsi leszek, megleszek-e említve a cikkben, mert amikor a kamerás részt csinálták a főszerkesztő Pantl Péter megemlített...

Este hatkor érkezett egy közel 50fős csoport, nem akarom mondani a nevét a cégnek hogy H.NKEL :) Mondanom sem kell, fogyasztottak mire ideértek. Az egyik csaj Gyuri barátom szavait használva már lakodalmasra itta magát, így különösen felhívták a figyelmem arra hogy rá nagyon figyeljek. Előtte már két embert le kellett szednem, mert a második akadály után egy sima kötélen átsétálás meghaladta tudásukat. Szerencsére "ő" is az iluminált barátnőnk is lekívánkozott. Azt kell mondjam az 50főből kb 20-25 volt aki csinált is valamit, a többi az papírpöcs volt. Jó mondjuk voltak köztük olyanok akiket egy kettes létrára nem engednék fel, nemhogy egy ilyen akadálypályára :))

Holnap ismét megyek, remélem mozgalmas napom lesz. Jövőhét péntektől nyári nyitvatartás ami azt jelenti reggel fél tíztől este 10ig fogok melózni, heti 1 szabadnappal. Na majd kiderül. De legalább nem kopik fel az állam :)

Gudnájt!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispapp.blog.hu/api/trackback/id/tr292107933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása