Szerencsére már jobban vagyok, minden ok. Egész nap teáztam, azt hiszem rákaptam a borsmenta teára... Nagyon finom. Főnök rendes volt, megkértem mivel ment Altenmarkt-ba legyen szíves váltsa ki a gyógyszerem. 20€-volt. A kaszinózásra szánt pénzt az orvosnál ill. a gyógyszertárban hagytam, így itthon maradtam. Meg mert fáradt/még kicsit beteg vagyok. Sebaj, biztos lesz még rá alkalom, hogy elmenjünk. Áginak ma volt a születésnapja, kedves volt, az egész személyzetet meghívta egy pálinkára. Egész finom volt, mogyorós. Délután lementem a szobába, folytattam a Zsaruvér és csigavér 2-t majd belekezdtem a Lekoptathatatlan-ba. Aztán ma megint folytattam a Zsaruvér-t. Párhuzamosan 2-3filmet nézek, ez normális? :) Passz. Na gyorsan még megnézek pár bringásoldalt, meg alkatrészt, aztán megyek alszok, holnap ismét korán kelés...

Na gyorsan még beszúrok pár videót, mert jött a kérés hogy mire bulizunk ittkint...

A fire&ice-os zenéket fölösleges bemutatni, azok ugyanazok mint otthoni disco-kban. Azonban a Musikstadl-ben ezekre rázzuk. :))

Persze hozzákell tenni, hogy ilyen zenékre azthiszem képtelenlennék otthon bulizni. De itt, megvan a körítés, a feeling. Szóval ennyi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kispapp.blog.hu/api/trackback/id/tr301791146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nannycsuri 2010.02.26. 10:02:52

Hallo Papesz, eddig csak csendben olvasgattalak, de most eszembe jutott, hogy ha beteg vagy, meg borsmenta tea...szóval nagyon tuti, ha elmész szaunni, 2szer 3szor 10-15 percre (vagy ahogy bírod, mert persze nem kell ájulásig bent maradni, csak amíg jól esik) és a szünetekben forró borsmenta teát kortyolgatsz, lehetőleg mindenféle ízesítés nélkül. Ja persze ha lázas beteg vagy, ez nem annyira jó ötlet, de ha csak Dátha, akkor tuti kiűzi belőled a gonoszt! pussz, Anna

Kispapp 2010.02.26. 14:05:48

@Nannycsuri: Szia Anna! Köszi szépen az jótanácsot. Azthiszem akkor holnap kipróbálom amit írtál. Jó lenne olyan időben menni amikor nincs senki mert, legutóbb mikor megpróbáltam bemenni, két pucér aszaltszilva kinézetű 90 és a halál közötti osztrák üldögélt bennt, így akkor inkább kihagytam... :)
pussz
papesz
süti beállítások módosítása