02.10 69.nap - Szerda

2010.02.10. 15:29

Egész nap olyan voltam mint egy kisgyerek, mikor várja a mikulást. Folyamat az ajtót néztem, hogy mikor jön már a postás... végeztem egykor, még semmi :( Megjött a Tomi leültünk kicsit dumázni, és megállt a várva várt sárga puttonyos a hotel előtt. Felirat post.at :) Elővette puttyonyából a csomagot, bejött átvettem majd elment. Úgy hogy nem kell fizetnem semmit. Upsz... na mondom király xxxEUR-t nyertem. Aztán elkezdi a főnök hogy azt a szelvényt le kell vinnem a postára és majd be kell fizetnem. Na mindegy. Fél perc múlva rohan vissza a postás, hogy elfelejtette, hogy ez utánvétes. Mondta az összeget, elkezdi ez nem túl gyakori. Lelépet, ok. Csomag kibont. 3doboz volt benne obi, szűrő, és a napellenző doboza. Obi dobozát kinyitom, mi az első dolog amit kiveszek? Naná még egy napellenző... Ó hogyaza... azt hittem az nincs a csomagban... 30EUR-t fölöslegesen fizettem ki. Vagy eladom vagy megtartom tartalékba. Majd megálmodom. Érdekesség képpen mondom, hogy szettként lehetett venni objektívtartó táskával is. Következő amit kiveszek, egy bőr objektívtartó tanyó. Kérdés... akkor minek lehet külön szettként táskával venni, ha egyszer benne van a csomagban?? Nemgond. Örülök. Szép pihepuha eredeti canon objektívtartó. Vázra rápróbáltam. Nagyon durván néz ki. Eléggé eltörpül a kis 350D-m a végén... Főleg ha ráteszem a napellenzőt. Gép bekapcs. Próbálom, majd egy koppanás. Az állam leesett a földre. Azt kell mondjam az autófokusz hihetetlen milyen gyors. Igaz amit egy külföldi tesztben olvastam. Szó szerint egy pillanat alatt fókuszál. Sajnos a brutál hóesés (hegyre 40cm-t mondtak) miatt esélytelen normális képeket csinálnom vele. Ha minden igaz holnap napsütés, és akkor irány a lift, és megyek képezni. Ami még tuti kell hozzá egy állványgyűrű. Ugyanis a váznál fogatnám fel a gépet egy állványra vagy kitörné az alját vagy előredőlne :)

Kérés. Szeretném megszerezni a Disney - Bossa Nova c. albumot, tehát ha bárki mármilyen információval rendelkezik róla, hogy hol tudnám megvenni, letölteni az kérem írjon hívjon kiabáljon vagy valami hasonló... Köszi!  Teljesítve! Köszi G! Google-ben csak az első oldalt néztem, pedig a másodikon már ott volt a link :)

Most pedig megyek alszom egyet, mert tegnap elmentünk meló után Szt. Johann-ba mekibe, majd fél egyes elalvás után arra ébredtem fél hatkor hogy meghozták a pékárut, majd ezutánnemtudtamvisszaaludnitehátmostfáradtvagyok. És még a gyomrom is rossz két napja amikoris bekajáltam tojással lilahagymával meg szarvasszalámival. Lehet egy jäger/pálinka rendberakná. De először felkutatom az életmentő táskát amiben mindenféle gyóCCer és gyógyhatású készítmény van bekészítve anyu által :)

A végére egy kis poén... Mivel ez a 69. napom :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kispapp.blog.hu/api/trackback/id/tr651745866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kispapp 2010.02.10. 15:47:01

Köszi G!
Gyors volt... kb 10percen belül jött a válasz egy linkben! Egy sör boldog tulajdonosa vagy :)
süti beállítások módosítása