02.05 64.nap Péntek

2010.02.05. 14:42

Igen, az a szerda huhh... Nem is ragoznám tovább.

Ma megrendelem az objektívet, úgyhogy most nagy az "öröm & bódottá". Alig várom a hétfőt, remélem addig megjön, mert ha minden igaz akkor leszek szabadnapos. Ilyen olyan dolgokból kifolyólag, ezt most nem részletezném.

Tegnap este úgy bekajáltam lasagne-val, persze fél liter tabascoval, hogy éjjel összevisssza álmodtam. Egyszer arra ébredtem, hogy valaki van a szobámba, és az a legdurvább hogy amikor már fenntvoltam még mindig "képzelődtem". Volt vagy másfél perc mire észheztértem, és rájöttem, senki sincs a szobában. Akkor utána valami tesco mellé mentem biciklivel srry a kifejezésért, de kurvázni, egy nagy raktár volt az egész ahol mindenki sorba kivolt állítva és licitálni lehetett a lányokra. Érdekesség képpen az a nő is ott volt aki az esti filmben a "Júliában" :)) Aztán utána valami iszonyat nagy vihar volt a nagy tesco-s táblát tövestől kicsavarta, ott álltam allatta de csak az érdekelt hogy a telefonommal felvegyem a vihart, hogy majd jól elküldöm valami hiradónak, csak éppen az osztrák telefonom volt nálam, amin se kamera semmi. Következő kép, valami sinek mellett vagyunk egy csomóan és már az új objektívemet mutogatom egy volt osztálytársamnak, meg hogy milyen mélységélessége stb-je van. Eszméletlen... Arról nem is beszélve hogy mindemellett csomószor dolgoztam álmomban. Úgy ébredtem mint a mosogató rongy. Szóval azannnyaaa lazannnnyááát! Többet nem kajálok be így. Mivel otton az esti szó szerinti zabálás mindennapos volt, így már hozzászoktam. De itt nem. Na most pedig megrendelem a "nagyfehérszörnyet" :) Valószínűleg hetekig sok sok képet fogok itt megosztani majd az olvasó nagyközönség felé...

A bejegyzés trackback címe:

https://kispapp.blog.hu/api/trackback/id/tr201731768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása