12.30 27.nap Szerda

2009.12.30. 14:29

15. napja nincs szabadnapom. De a konyhán senkinek... Most kicsit érzem, hogy jó lenne egyet aludni, mondjuk úgy legalább 8-9ig. Nem ám délig. Bőven elég lenne eddig is. Na akkor jöjjön egy pár adat az elmúlt egy hétről.

7nap alatt ledolgozott órák: 72,6 (átlag:10,37óra)

-ebből délelőtt 47,5órát

- délután pedig 25,1 órát

7nap alatt aludtam 37,15órát (átlag: 5,3)

-ebből éjszaka 26,65órát (átlag: 3,8!!!!)

- délután 10,5öt (átlag: 1,5)

Na igen, végülis majdnem dupláját sikerült egy hét alatt dolgozni mint a megengedett lenne. :) De sebaj. Itt inkább az alvással töltött órák száma ami kicsit rémisztő. Viszont nemtudok mit csinálni, nemtudok aludni rendesen, csak ha már full full fáradt vagyok. Ma/tegnap lefeküdtem éjjel fél egykor, majd felébredtem mintha már reggel lenne, totál kipihentnek éreztem magam. Óra megnéz 2óra 30 pff. Király. Azért persze visszatudtam aludni :) Ha nem megyek le a fitneszraum-ba este akkor még szarabbul alszok, kb 4-5ször megnézem az órát. Így csak kétszer kb.

Mikor megbeszéltük októberben, hogy mennyit kell melózni azt mondták 9-9,5 átlagosan. Felkészítettek, huhh ez mennyire stresszes meló, dehogy a vendégekre akkor is mosolyogni kell stb stb... Meló kb annyi amennyit beszéltünk. Stressz. Nekem egyáltalán nem stresszes a meló, vagy lehet hogy az előző munkahely után ez nekem már nem olyan ahol idegeskednem kéne. Szinte nincs felelősségem. Ellenben az otthonival. Sajnos eléggé idegeskedős vagyok. Nem is tudom kitől örököltem. :) Szóval az előző melóhely sem volt rossz, de nyugodtabb vagyok az itteni munkaidőmben. Ami azért nem mindegy. Láttatok már ősz kopasz embert? :))

Most küldték postán a síelős képeket. a minőségük nem túl jó mert nincs scanner, így én is úgy fényképeztem le őket...

tessék lássék

Az őszinte mosoly, hogy mennyire kívánom :)

 

 A csúcson

Gruppe

Na jó az elején párszor elpereceltem :)

Fullgázzal a fák közé... Márkus kiütötte magát, sok volt a WandernWasser :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kispapp.blog.hu/api/trackback/id/tr691632757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FQG 2009.12.30. 18:03:39

Vazze :)))
Ebbe' a bukóba' úgy nézel ki, mint Atom Anti, csak a csápok hiányoznak :)))))

Kispapp 2010.01.01. 14:25:24

Ja elég bumszli. De legalább egybemarad a kobakom ha gebasz van. Szemcsivel szerintem elviselhetőbb lenne. De majd fizu után...
süti beállítások módosítása